Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godmorgon tisdag!

Godmorgon på er! Ännu en morgon vaknar jag av mig själv. Det är så skönt att jag vet inte vad. Tänk att det kan vara sådan skillnad på att bli väckt och vakna själv.

Så, vad står på dagens schema? Det blir mathandling på förmiddagen. Kylen ekar tom efter att ha varit borta mycket på senaste. Ikväll kommer lina, sussie och jonas och äter middag. Där emellan får vi se vad som händer. Känner jag mig själv rätt så blir det plock och städ. Inte så kul, men välbehövligt.

Nu hör jag en liten tjej som ligger och pratar och sjunger för sig själv. Dags att komma upp ur sängen.

Godmorgon!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 2