Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Krasch

Idag är det inte en, utan två saker som har kraschats här hemma. En blomkruka som Agnes ”råkade” välta ner när hon hjälpte till att städa med sin ”trasa” och lampan på agnes rum som åkte i golvet när rullgardinen blåste till. Det sistnämnda var inte alls kul. Detta hände nämligen när hon låg och sov middag och hon blev livrädd och megaledsen såklart. Även jag blev riktigt rädd. Det var en riktig smäll och lampan gick i tusen bitar. Synd!

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 6 = sju