Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Middag

En härlig middag på uteplatsen blev det ikväll. God mat och trevligt sällskap. Grillad karré, korv, morot och lök, gratinerad nypotatis, raita och grillsås. Till efterrätt var det fruktsallad, vaniljkesella och kokosflarn. Gottigt!

Nu ha de nyss gått hem och vi plockar lite innan det är dags att hoppa ner i sängen.

Lite bilder från kvällen kommer här.

image

image

image

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − 6 =