Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sötunge

Hej på er! Hoppas att ni haft en skön förmiddag. Agnes var så söt vid frukosten så att jag vet inte vad. Jag höll på att göra frukost till mig medan hon satt och åt sin havregrynsgröt. Fil, flingor och när jag sedan strödde över röda vinbär la hon ifrån sig skeden, sköt tallriken mot mig och sa ”maaamma, tack tack!”. Såklart skulle hon också ha vinbär på sin gröt. Jag älskar att hon pratar mer och mer. Det är så roligt! Det ploppar ut nya ord hela tiden ur den lilla munnen.

Direkt efter frukosten körde vi och handlade, så nu är kylen full igen. Väl hemma blev det lunch. Jag gjorde en riktigt god rädsallad. Åt rädsallad igår också, men räkor kan jag aldrig få nog av!

Nu sover Pippi Långstrump. Agnes lägger sig i princip alltid med fötterna i huvudändan. Knasboll! Tvätten snurrar i maskinen, toaletten där nere är städad och jag skall vila en stund.

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− tre = 2