Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Burlöv och Emporia

Hej på er! Nu är vi hemkomna från en heldag på köpcenter. Först Burlöv och sedan Emporia. På Burlöv hämtade vi ut paketet från lindex och sedan var jag inne på name it. Angående paketet från lindex så hade de missat att skicka en tunika. Riktigt trist. Ser dessutom ut som att den är slut nu, men de skulle återkomma. De andra sakerna såg fina ut iallafall. Väl på lindex hittade jag lite mer smått och gott. Två par byxor och ett par mockasiner för totalt 75 kr. Det kallar jag bra shopping.

Avslutade dagen på Emporia där vi lullade runt tillsammans med lina. Åkte egentligen mest dit för att jag behövde sugarpaste på panduro hobby. Det vankas nämligen tårtbak till helgen. Ebba och Albin fyller år.

Vill ni se mina fynd? Från Lindex alltihop.

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − fyra =