Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mulet

Godmorgon! Onsdagen är redan här. Tycker att dagarna springer iväg lite väl fort. Idag är det mulet och regnigt ute. Vaknade av att det bokstavligt talat öste ner inatt, så fick gå upp och stänga de fönster som var öppna. Skönt med regn så att det lättar upp i luften. Och gräsmattan blev nog glad den med.

Idag skall jag och mitt lilla hjärta åka till Burlöv center. Det skall hämtas ut paket på lindex, köpas lite födelsedagspresenter och bara vara en stund. Borde titta lite efter en klänning till mig också. I september skall vi nämligen gå på bröllop. Har en hel del fina klänningar i garderoben, men 20 kilo gör sitt, så mycket är för stort. Vi får se helt enkelt.

Nu hör jag en liten tjej som är vaken. Dags att starta dagen på bästs sätt – morgonpuss av min älskade Agnes ♡

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem × = 45