Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godmorgon!

Godmorgon! Inatt har jag sovit som en stock. Väldigt skönt med tanke på att jag var sååå trött igår. Känns som att det blivit lite för många sena kvällar på sistone. Eller ja, sena för att vara jag då alltså. Som tur är så är Agnes inne i en bra period just nu vad det gäller sömn. Jag vet, det skall man aldrig skriva svart på vitt, för då vänder det, haha! Hon somnar mellan 19-20 och vaknar vid 7-8. Det kan man verkligen inte klaga på! I detta nu ligger hon fortfarande och sover. Härligt!

På schemat idag står det lite småsaker. En tjej kommer och lämnar en  cykelsits i eftermiddag, vi skall hem till emils föräldrar en sväg för att hämta stolar och bord. I övrigt tänkte jag att vi skulle packa ner lite fika och gå till någon av de många lekplatserna här i byn.

Nu vaknade min lilla älskling. Dags att komma ur sängen!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 7 = tjugo åtta