Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Krasslig tjej

I eftermiddags när Agnes vaknade efter att ha sovit kändes hon lite varm. Men eftersom att hon var precis som vanligt tänkte jag inte mer på det. Dock höll det i sig och nu ikväll kändes hon varmare. Tog tempen som visade 39,4°C. Riktigt segt! Gav henne alvedon och tempen gick ner lite grann. Innan hon gick och la sig fick hon lite ipren också. Hoppas att hon skall sova gott inatt och vakna feberfri imorgon.

Nu skall jag gå och lägga mig. Hörs imorgon. Kram och godnatt!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 + åtta =