Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lekplatshäng

Efter att vi vaknat imorse och frukosten låg i magen klädde vi på oss och begav oss ut i det härliga vädret. Idag är det sådär lagom varmt och fläktar lite skönt. Först tog vi en snabb tur inom Ann för att säga hej och sedan vidare till lekplatsen. Agnes älskar att vara ute och det är så kul att se henne lulla runt och upptäcka världen. När vi busat en stund blev det lite fika och sedan lekte vi en stund till innan det var dags att gå hem och fixa lunch.

Som vanligt hade jag kameran i högsta hugg och knäppte av en hel del bilder. Motivet kan ni ju gissa. Världens finaste Agnes såklart! Idag klädd i klänning och leggings från H&M. Sandalerna är köpta på spartoo och är ett spanskt märke som heter Pabloski. Lätt sommarens bästa köp!

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


2 − ett =