Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tårtdekorationer

På söndag har jag två tårtor som skall vara klara. En till Ebba och en till Albin. Ebba har önskat sig en barbietårta och Albins tårta har jag själv funderat ut. Eftersom att dekorationer tar tid (och att jag inte nöjer mig förr än de är perfekta!) började jag med dekorationerna redan idag.

Nu ikväll har jag hunnit fixa ihop en ko och nu skall jag fortsätta med några andra saker. Jag blir som barn på nytt när jag håller på med detta. Det är sååå kul!

Här kommer bilder på lilla kossan.

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ åtta = 15