Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Färdig

Nu är jag färdig med tårtorna. Började med Ebbas och där fick jag svettas! Det var inte enkelt vill jag lova, men jag fick till det till slut och den blev fin. Albins gick mycket smidigare och resultatet blev riktigt bra om jag får säga det själv. Jag älskar att pyssla med sånt här, men vilken tid det tar!

Nu skall jag ta en löprunda innan duschen väntar. Kalaset börjar klockan 15. Sparar bilderna på de färdiga tårtorna till dess. Vill gärna att födelsedagsbarnen får se dem först som ni säkert förstår.

Nu skall jag svettas!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 4