Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Före och efter

Här kommer före- och efterbilder på tvättstugan. Inte helt klart, men en bra bit på vägen. Just i tvättstugan blev det lite ”vi tager vad vi haver”. Ett gammalt skrivbord som bänkskiva som man kan sortera och vika tvätt på, ett badrumsskåp som vi inte använt på väldigt länge, men som är som nytt. En skrivbordshurts får agera förvaring till batterier, glödlampor och annat smått och gott.

Det är så  himla skönt när dessa småsaker väl kommer på plats. Egentligen tar det inte så jättelång tid, MEN det skall göras!

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× nio = 36