Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Check

Hej på er! Lämningen av min lilla älskling gick bra idag. Bättre än igår. Idag gick hon själv in till sin plats och pekade, jag hjälpte henne att ta av sig och frågade om jag kunde få en kram. Då insåg hon att jag skulle gå och blev ledsen, samtidigt som det var nyfikna ögon på vad de andra barnen hittade på. När jag vinkade till henne i fönstret var det okej igen. Tycker fortfarande att det är en konstig känsla som sprids i kroppen när jag går där ifrån, men det är nog för att jag lämnar det mest värdefulla jag har.

Nu under förmiddagen har jag roat mig med att checka av lite saker på to-do-listan här hemma och nu skall jag göra mig i ordning och gå bort till fina Lina där lunch väntar.

 

 
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − tre =