Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Fredagsvikt

Godmorgon! Invägning imorse efter en bra vecka med både träning och bra mat. Vågen stod på 77,5 kg vilket är en minskning med 0,3 kg sedan förra veckan. Tycker fortfarande att 0,3 kg är en skitsiffra, men försöker att tänka på att allt som är nedåt är bra. Det är bara till att fortsätta att kämpa!

Sedan Agnes föddes i april 2013 har jag gått ner 28,5 kg varav 18,8 kg är med viktväktarna sedan den 1 juli 2013. Jag får helt enkelt acceptera att jag inte kan leverera stjärnsiffror varje vecka. Det får ta tid. Det viktigaste är att fokusera på att jag skall klara det. 9,5 kg kvar till målvikt. Let’s go!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 − = tre