Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tidsinställt

Här kommer ett tidsinställt inlägg. Idag kommer det nämligen inte finnas så mycket tid över till bloggen, för idag är det Carolines möhippa! För er som inte vet vem Carro är, så är det en härlig tjej som jag gick i gymnasiet med. Trots att vi tog studenten för över 8 år sedan ses vi fortfarande då och då. Väldigt kul! En liten anekdot är att våra bröder spelade hockey tillsammans när vi var små, små, så vi känner varandra sedan länge. Dock ”fick” Carro inte leka med mig, för att jag var så busig, haha!

Denna dagen är Carros och det kommer att bli en heldag med massor av aktiviteter och säkerligen en hel del skratt. Vi hörs senare eller imorgon! 

Här kommer några bilder från back in the days när vi var på Kreta. 

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


sex + = 7