Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Godmorgon

Godmorgon! Man är ju inte helt pigg när man vaknar lite efter sju och gick och la sig vid två, men vad gör det?

Dagen igår var fantastisk! Efter ridningen begav vi oss till skanör där vi åt lunch innan det var dags för nästa stopp. Inspelning av Tomas Ledins – Lika hopplöst förälskad nu som då. Carro skötte sig alldeles utmärkt och vi i kören, hmm sådär. Såklart skall han spela upp oss en och en vilket var gräsligt! Att jag inte kan sjunga vet jag, men så illa trodde jag inte att det var, haha!! Men kul hade vi. Efter detta åkte vi till Sinnesro Spa där vi bastade, bubblade och snackade massor med skit. Alla tjejerna var jättetrevliga och hade turen att träffa Malin och Annieh. Malin och jag har träffat för tusen år sedan då vi har ridit ihop. Annieh har jag aldrig träffat mer än via hennes blogg.

Vi gjorde oss klara på spaet innan det blev en snabbt stopp hemma hos en av tjejerna innan vi begav oss vidare till Koi där vi spenderade kvällen. Väldigt god mat! Sushin var fantastisk. Det är väldigt länge sedan jag åt sushi på det sättet. Hade nästan glömt hur gott det var. Efter det var det drinkar och lite dans som gällde innan jag tog mig hemåt. Nu vaknade jag med ett leende på läpparna. Hoppas att Carro gör detsamma! 

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


6 − två =