Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Lördagsmys

Hej på er! Hoppas att ni har det bra. Det har vi. Minst sagt! Emil, pappa och Anna jobbade på medan vi var på kalas och har tagit bort sopskåpet och bytt både dörr och panel på förrådet. Blev super! Nu skall det bara målas.

Om en liten stund kommer Petra, Simon, Laura och Olivia för lite lördagshäng. Maten är förberedd och det blir grillade hemmagjorda hamburgare. Yummie! Denna helgens mat har inte varit den bästa, men det är bara till att komma igen på måndagm

I detta nu sitter Agnes och har lite lördagsmys med majskrokar och babblarna. Vanligtvis är Agnes inte speciellt intresserad av tvn, tror dels att det är för att hon har myror i brallan och inte kan vara still i mer än en sekund, men också för att vi aldrig satt henne framför varken tv eller telefoner mer än när det krisat i bilen. Babblarna är dock en favorit här hemma då hon har figurerna och de håller på med det även på förskolan.

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 7 = elva