Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Ångesten

Den där ångesten och klumpen i magen som uppstår när man inser att sista dagen som mammaledig är över. Jag vet att det är dags, att jag varit hemma lääänge, men jag önskar att premisserna var annorlunda. Jag får helt enkelt ta tjuren vid hornen och göra det bästa av situationen.

Imorgon lämnar jag Agnes på förskolan vid 7.30 innan det är dags för mig att ta bussen mot Malmö och jobb. Hoppas på att vattnet skall ha runnit undan tills dess så att bussarna går som vanligt.

Nu skall jag ta en dusch och sedan väntar sängen. Godnatt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 − ett =