Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Dekorplast

Har gått loss med dekorplasten här hemma idag. Väldigt kul och väldigt pilligt! Här kommer resterande av dagens kreativa verk. ”Skyltar” till toalett och tvättstuga och lite dekoration av terassdörr. Det sistnämda var svårt, men för att vara första gången är det fullt godkänt.

Nu skall jag fundera över morgondagen och sedan blir det sängen. Hörs imorgon!

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


× 9 = åttio ett