Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Helt off

Hej på er! Är på väg in mot malmö och tanken var att vi skulle åka och beställa nytt kök, fixa en del grejer på hornbach och lite annat smått och gott. Dock får vi se hur det blir då det verkar vara avstängt på en hel del vägar eftersom det tydligen har regnat massor inatt. Vi har inte alls fått de mängderna. Inte ens i närheten. Helt galet att det kan vara så olika. Vi får helt enkelt ta det lite som det kommer.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 8 = sjutton