Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Sista dagen

Godmorgon på er! Hoppas att ni sovit gott. Det har jag. Dock vaknade Agnes inatt och var lite orolig. Slutade med att Emil gav henne lite välling och sedan somnade hon om igen. I detta nu sover både emil och agnes, men jag känner mig färdigsoven.

Kan inte låta bli att känna ångest idag. Sista lediga dagen innan det är dags att börja jobba. Skall leta upp motivationen,  men just nu finns den inte riktigt där.

Men innan morgondagen har vi ju faktiskt denna dag. Den ska jag ta vara på tillsammans med min fina familj. Blir troligtvis en liten tur till Hornbach nu på förmiddagen och sedan får vi se vad som faller oss in. Det skall ju regna konstant.

Nu skall jag ta och stiga upp. Godmorgon!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 × tre =