Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Viktfredag

Hej på er! Egentligen hade jag tänkt strunta i vägningen idag. Mest för min egen skull. De senaste veckorna har varit upp och ner vad det gäller jobb, agnes, träning med mera och jag kände att det sista jag behöver göra är att pressa mig med detta också. Jag är nämligen väldigt bra på att sätta höga krav på mig själv. Ibland lite för höga och dessa veckorna har det bara varit för mycket och jag har inte orkat. Men, istället för att strunta i det valde jag att väga mig. Vågen stod på 76,5 kg, dvs + 0,2 kg och det är bara till att acceptera det. Alla veckor kan inte vara bra. That’s it!

Nu skall jag samla krafter och när orken är tillbaka och det lugnat ner sig lite så skall jag hitta tillbaks och fokusera. Men just nu är det inte det viktigaste.

/Mamma till Agnes ♡

3 reaktioner på ”Viktfredag

  1. Tack Emelie! Det värmer. Ibland blir det bara lite rörigt. Visst skall vi göra det. Kram och trevlig helg
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 3 = fem