Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Yeah

Godmorgon säger jag! Eller snarare godmiddag. Natten var bra. Ett uppvak vid halv fyra, men annars sov den lilla loppan gott fram till klockan kvart över sju. Yeah! Då väntade mys i vår säng, bus på Agnes rum och sångstund innan vi gick ner och lagade frukost. Har verkligen haft en så härlig förmiddag tillsammans. Jag och världens bästa lilla tjej. Hon är verkligen så himla rolig.

Lämningen på förskolan var dock inte lika rolig. Ledsen tjej som ville att mamma skulle stanna kvar. De dagarna jag lämnar sent brukar tyvärr sluta i tårar. Tur är att de inte är så många. Nu sitter jag och väntar på bussen. Det vankas stängning idag vilket innebär att jag inte är hemma förrän vid 21. Men då, då väntar det Tapas med min älskade man. Behöver jag säga att jag längtar?

Här har ni en bild på dagens Hanna.

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ åtta = 13