Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Agnes ♡ Astrid

När Agnes föddes fick hon en nalle av mormor och morfar jan som fick namnet Astrid. Astrid var med på vår namnlista över flicknamn vi kunde tänka oss och just Astrid var Jans stora favorit. Så när vi valde namnet Agnes som stod högst på listan fick nallen heta Astrid. När loppan var liten tog vi bilder med jämna mellanrum på Agnes och Astrid för att det blev så konkret att Agnes växte och växte. Idag när vi skulle åka bilen gick Agnes och hämtade Astrid som såklart också skulle följa med. Gulligt? Minst sagt!

image

image

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × 4 =