Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Härlig kväll

Nu är vi hemma efter en härlig kväll tillsammans med fina vänner. Vi åt supergod mat i form av lax, potatis- och blomkålsmos med tillbehör. Fick gosat en hel del med Olof när Agnes gått och lagt sig. Både jag och Emil. Så himla mysigt!

Det gick helt okej att lägga Agnes. Dock gjorde hon precis som hemma. Kastar sig, slår bort vällingflaskan, skriker och skrattar om vartannat. Man förstår ingenting. Önskar ibland att hon kunde berätta vad som är ”fel”.

Nu skall jag sova. Ännu en jobbdag väntar imorgon innan helgen är avklarad. På kvällen är det middag hos min pappa som gäller. Hoppas på att hinna dit en liten stund iallafall.

Kram och godnatt

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett + = 6