Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Mot min älskling

Äntligen är jag på väg för att hämta min älskade lilla tjej. Har saknat henne massor idag. Hoppas på att det är en go och glad tjej. Vi skall vänta in emil och sedan åker vi hem innan det blir middag och mys hos lina och marcus tillsammans med sussie och Jonas som helgen till ära är i skåne. Skall bli kul att ses. Var ett tag sedan sist.

I övrigt har det varit en bra dag på jobb. Nu skall jag luta mig tillbaks och bara ta det lugnt en stund. Kram å hej

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


7 − = sex