Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Rise and shine

Ingen sovmorgon här inte. Men det är bara till att stiga upp och se glad ut. Ett par timmar tillsammans med min fina familj är ju aldrig fel.

Kvart i tio börjar jobbdagen och idag håller jag tummarna för ös! Hade varit kul med mycket att göra denna lönelördag. Hur har ni det? Har ni börjat förbereda inför vintern med ytterkläder till era barn? Ja, till er själva också för den delen. Själv har jag väl gjort det sådär änsålänge. Vinterkängor är inköpta, underställ likaså, men har inte bestämt vilken vinteroverall det blir. Vill helst ha en svart, men skall fundera lite till.

För någon månad sedan köpte jag en korallfärgad vindfleece till Agnes i storlek 92. Den var stor, men ändå bra. I förra veckan köpte jag skaljackan som hör till, också den i storlek 92. Dock blev den alldeles för stor! Men eftersom att jag vill ha vindfleecen och skaljackan i samma storlek behåller jag helt enkelt båda. Så, för att hon skall ha något att ha på sig nu fick ett nytt set hänga med hem igår. Jag körde klassiskt polarnstyle. Det blev en marinblå skaljacka, röd vindfleece och en röd vindtät mössa. Förhoppningsvis skall hon kunna ha det ett tag iallafall och sedan får vi spara det till kommande förmågor i framtiden.

Vad tror ni om detta? Skall prova det på henne sen. Tror att hon kommer att bli hur fin som helst! Allt från Polarn O. Pyret – såklart!

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡

En reaktion på ”Rise and shine

  1. Åh vad fint, älskar deras vindfleece och skaljacka. Killarna har haft i alla möjliga storlekar av det:) Och alla skaljackor har varit marinblå he he.
    Ha en skön helg. Här blir det ev Burlöv center på fm och sedan hem och städa inför gästerna ikväll. Imorgon loppis med svägerskan så vi kan sälja av lite av barnens kläder.
    Kram till er
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


4 − = ett