Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Dumma drömmar

Godmorgon! Min klocka ringde nyss. Eller snarare min säkerhetsklocka. Var helt säker på att vi skulle vara vakna tills nu, men icke. Både Emil och Agnes sover gott. Idag vaknar jag med en klump i magen. Det har varit en jobbig natt. Agnes vaknade i panikskrik klockan 4.15. Så, så ledsen och otröstlig. Ingenting fungerar. Hon kastar sig och gråter hysteriskt. Det är tur att jag och Emil har varandra och att vi kan skiftas om för det är inte lätt att vara förälder i dessa situationer då man inte har någon som helst aning om vad man skall göra. Men tillsammans är vi starka. Till slut lugnade hon sig då hon fick välling i min famn och kort där efter pekade hon på sängen och jag la ner henne. När jag klappat på henne en stund gick jag in och la mig igen. Då var klockan 5.39. Somnade som en stock, men har vaknat till ett par gånger då loppan gnytt till, men somnat igen.

Är ganska övertygad om att det är dumma drömmar som spökar. Tror att jag måste läsa på lite kring detta då det är helt nytt för oss sedan nån vecka tillbaks, men eftersom att det uppenbarligen är återkommande behöver jag vara mer förberedd. Någon som har några tips? En första tanke var nattlampa och kanske någon form av lugn musik.

Nu skall jag hoppa ur sängen och göra mig redo för jobb. Vi hörs! Kram

/Mamma till Agnes ♡




Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 + = sexton