Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Over and out

Så var denna helgens jobb över. Skönt? Oh yes! Imorgon är jag och min lilla tjej lediga. Det skall bli underbart! En hel dag tillsammans är så värdefullt. Nu sitter jag på bussen på väg hem till svärisarna där bilen är parkerad, sedan bär det vidare hemåt till min pappa där det varit söndagsmiddag. Förhoppningsvis hinner jag dit en stund innan det är dags att åka hem och sova.

Förresten så gick jag förbi Clas Olsson på lunchen och köpte en nattlampa till Agnes. En sådan man sätter i eluttaget som tänds automatiskt när det blir mörkt. Får se om den ger tillräckligt med ljus, annars får jag leta efter en annan.

Vi hörs! Hoppas att ni haft en skön helg.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 4 = tre