Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Bästaste

Jag och Agnes har haft en fantastisk förmiddag. Inga sura miner, bara en go och glad tjej. Så härligt! Imorse stannade vi en bra stund på loppans rum och busade innan vi gick ner och åt frukost. Hon älskar verkligen sitt rum och det är så kul att se. Främst är det köket och lego som gäller där inne.

image

image

image

Efter frukosten fortsatte vi busandet där nere och för första gången på länge lekte Agnes väldigt mycket själv, så jag hann plocka undan, göra mig i ordning utan ett enda pip. Sedan gjorde vi oss redo för att gå ut. Vilket väder det var ute. Sol och vindstilla. Trots att det var kallt värmde solen riktigt skönt. Blev en tur till mormor och morfar jans lekplats som blivit så fin. Den är helt nyrenoverad och ligger precis intill deras gata. Dock blir Agnes väääldigt besviken när vi går förbi vägen in till mormor och morfar jan. Hon hade mycket hellre varit där än på lekplatsen nämligen. Men efter en stund lekte hon som aldrig förr och en stund senare kom en annan liten kille som hon lekte lite med. Eller lekte och lekte. De observerade, vinkade,  gungade lite och petade lite.

image

image

image

image

image

På vägen hem gick vi inom Lina och Marcus en liten stund. Agnes fick lite fika och jag och lina snackade lite skit. Loppi ville mest titta på olof, eller som hon säger bebbii, bebbii. Väl hemma stannade vi ute i trädgården en stund. Agnes lekte med sina grejer och jag röjde i kryddlandet. Det börjar ta sig ordentligt nu.

image

Nu har vi ätit lunch och sängen väntar både för mig och Agnes. En helig stund här hemma vill jag lova.  Godnatt!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio − = 4