Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Glad

Känner mig så nöjd och glad över denna dag. Jag och Agnes har haft det så härligt tillsammans. Loppan har varit go och glad hela dagen vilket känns så bra i hjärtat. Efter löpturen blev det middag. Kycklinggryta med curry och kokosmjölk. Gott tyckte hela familjen.

image

Innan emil skulle sticka passade jag på att ta ett bad. Såå skönt!!! När jag var klar var det dags för emil att sticka till kvarnby och även jag och agnes drog på oss kläder och gav oss ut på cykeln i det härliga vädret. Cyklade först en liten runda innan vi stannade till hos lina och marcus för att vinka och prata lite. De hängde med ut på en promenad genom byn. Bra dag och bra kväll. Idag går jag och lägger mig med ett leende på läpparna. Bara för att!

Nu – nattning av liten loppa.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− ett = 8