Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Måsten

Nu skall jag göra klart kvällens måsten såsom att hänga upp den där maskinen tvätt, göra matlådor till imorgon och plocka lite här hemma. Efter det så blir det sängen! Imorgon jobbar jag kväll vilket innebär att jag och Agnes har en liiite längre morgon än vanligt. Mysigt såklart, även om jag föredrar att vara hemma på kvällen istället.

Dags att sätta igång så att man kan stänga ögonen nån gång!

Kram och godnatt
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


åtta − = 4