Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Uppdatering

Hej på er! Så skönt det var att få sova en liten stund. Agnes sussade gott och jag likaså. Emil kom hem tidigt från jobb idag. Så skönt att få kramas lite. När vi ätit lite mellis tog jag på träningskläderna. Var över två veckor sedan jag tog mig tid att träna. Inte okej, men jag har verkligen haft varken ork eller lust. Men idag gjorde jag det.

I augusti satte jag upp lite mål för framtiden. De målen jag satte då var följande:
 
• Gå ner till 75 kg innan den 30 september.

• Kunna springa en runda på 3 km utan att gå innan den 31 oktober.

• Träna minst 3 pass i veckan.

Det första målet får jag helt enkelt se mig besegrad över. Så blir det ibland. Inte lönt att hänga läpp för det. Efter kommande fredagsvägning skall jag sätta upp ett nytt realistiskt mål. Det andra målet gällande 3 km löpning skall jag klara av. Idag var en bra start. Redan innan jag gav mig ut bestämde mig för att jag skulle springa heeela vägen. Inget gå! Fick ihop en runda på 2,7 km som tog ca 18 minuter. Inte fort, men jag gjorde det!

Nu – middag!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × 1 =