Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hjärta

Det gör ont i hjärtat att behöva lämna en gråtande Agnes. Jag vet att hon har det bra, att hon slutar efter ett par minuter, att hon snart springer runt och busar med de andra barnen. Jag vet allt det där, men det gör ändå ont! Sitter vid busshållplatsen nu och inväntar bussen.

Förmiddagen har varit bra. Vi har lullat runt där hemma. Märktes dock väldigt tydligt på lilla loppi att hon vaknade klockan 6. Trött och grinig precis innan lämning på förskolan. Ingen bra kombo! Så hon la sig på golvet och skrek en stund och sedan var det bra igen. Hej humöret!

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


ett × = 1