Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Så ja

Sitter på bussen på väg hemåt. Är just nu i bara vilket innebär snaaart hemma. Har nyss pratat med min fina petra i telefon. Skönt att prata lite ostört. Ja, om man bortser från alla människor på bussen det vill säga, haha! Vår årliga Ullaredstripp närmar sig och jag längtar. Inte så mycket efter själva Ullared, utan mest att få hänga med petra ett dygn.

När jag kommer hem skall jag krama min fina man och smyga in och titta på min älskade dotter. Min fina familj. Efter det blir det sängen. Öppning väntar imorgon,  så skall sova i tid idag.

Kram å godnatt om vi inte hörs mer.

/Mamma till Agnes ♡

2 reaktioner på ”Så ja
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


8 + = fjorton