Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Vill.inte.

Åh, är verkligen inte sugen på att ta mig ur denna varma gosiga säng. Det är varmt och skönt och ute är det mörkt. Agnes vaknade klockan 6 och jag var inte i närheten av att vara redo att gå upp. Tröttheten från ett par dåliga nätter i kombination med jobb hänger kvar.  Men när man har barn har man inget val. Upp och studsa!

Inga som helst planer har vi på förmiddagen. Inte mer än mys och bus innan det är dags för förskola och jobb.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 × = tjugo sju