Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Julkort

Godkväll! Nu har jag tagit mig i kragen och beställt årets julkort. Såg riktigt bra ut, så får hoppas att det blir lika fint när det väl är tryckt. Valde att beställa på optimalprint, där jag även beställde mina kort förra året. De blev väldigt fina då, så jag hoppas på en favorit i repris. Jag brukar alltid googla runt på olika fotosidor innan jag bestämmer mig. Det känns som att just fotosidor har extrema priskrig. När jag började titta runt idag hade jag en rabattkod på 35% på optimalprint. Nästa gång jag googlade låg där en rabattkod på 60%. Förstår inte hur det går ihop, men jag tackar!

Nu skall jag njuta av lugnet i soffan en stund tillsammans med min kärlek innan det är dags att hoppa ner i sängen.

En reaktion på ”Julkort
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ tre = 12