Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Uppladdning

Jag är så trött så att jag knappt vet vad jag skall skriva. Hade massor av energi imorse, men efter eventet i förmiddags var den som bortblåst. Blev en riktig urladdning. Eftersom att jag var klar med mina arbetsuppgifter nu kände jag att jag hellre tog eftermiddagen ledig och hoppar över afterworken så att jag kan ladda batterierna. Det har varit väldigt mycket nytt på senaste och betydligt mindre sömn, så kan behöva varva ner lite. Skulle dessutom behöva boka in en massage av min stela nacke och rygg. Märker stor skillnad nu när jag sitter ner framför datorn stora delar av dagen. Har frågat Emil ett par gånger, men har fortfarande inte fått någon massage. Å andra sidan har även han haft fullt upp. Emil är ju nämligen sjukgymnast och utbildad massageterapeut. OCH, vi har en massagebänk hemma. Om jag skriver det här kanske han känner sig lite pressad att ta tag i det. Haha! 

NU börjar helgen! Morgondagen är helt oplanerad och skall så förbli. På dagen skall jag och Agnes ha kvalitetstid och på eftermiddagen sluter Emil upp och då blir det familjetid.
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ två = 9