Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Tacofriday

Hej svejs! Vi tog en härlig sovstund i eftermiddags,  jag och Agnes. Nu har vi ätit mellis, Emil har kommit hem och vi har gjort oss redo för kvällen. Som vanligt håller vi oss aldrig till planerna. Ikväll blev vi hembjudna till tacofriday hos mamma och Jan. Då kan man ju inte tacka nej. Agnes mår fortsatt bra och är precis som vanligt. Förmodligen var det något hon ätit eftersom att hon inte visat någonting efter att hon vaknat imorse. Skönt!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 − = fyra