Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Influensa?

Vaknade inatt och frös och var varm om vartannat. Hjärtat slog hårt, hårt. När jag vaknade imorse kände jag mig överkörd. Ont i kroppen och i lederna. Tog mig upp ur sängen, tog tempen och fick i mig Alvedon och ipren och lite blåbärssoppa. Emil och Agnes packade ihop sig och körde till hans föräldrar där det är dags för det årliga adventsfirandet. Själv ligger jag i sängen igen och skall försöka kurera mig. Känns inte alls kul. Saknar min familj och är ledsen över att jag inte kan vara med idag. Men jag måste kurera mig i hopp om att må bättre sen. Håller tummarna att kroppen skall återhämta sig fort och att det ”bara” varit lite för mycket på senaste.

Nu – sova!
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


9 × = sextio tre