Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Upp och ”hoppa”

Eller vem försöker jag lura? Inget hoppande här, men jag måste ta mig upp ur sängen efter att ha sovit i lite mer än två timmar. Önskar att Emil kunde vara här och bära mig ner för trappan så att jag slipper gå, alternativt komma upp och servera något att äta. Har bara fått i mig några klunkar blåbärssoppa idag och det blir man inte pigg av. Måste få i mig lite mat så att kroppen har någon energi att hämta av.

image
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


3 − två =