Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

REA-start

Idag startar H&M sin REA och som vanligt gäller det att vara ute i god tid för att det skall finnas storlekar kvar. Jag köper storlek 92 till Agnes vilket det finns ett stort utbud hos just H&M eftersom att deras babyavdelning går upp till 92 och deras flickavdelning börjar på 92, så det finns dubbelt så mycket att välja på. När det gäller H&Ms kläder så tycker jag att det går lite upp och ner vad det gäller sortimentet. Ibland finns det massor att välja på och ibland ingenting alls. Jag personligen är inte alls glad för en massa figurtryck och skulle ärligt talat aldrig få för mig att köpa någon tröja med Hello Kitty, Nalle Puh, prinsessor eller Bamse. Jag vet att hon säkert kommer att vilja ha det när hon blir större, men det får vi ta då. Så länge det är jag som bestämmer så blir det inget sådant. När det gäller kvaliteten så känns det som att man lär sig efter ett tag vad som är bra och köpa och inte. Baströjor går det åt i massor här hemma. En del blir dessvärre aldrig rena efter att de varit på förskolan, och därför tycker jag inte heller att det är värt att lägga några större summor på just sådana tröjor.

Här kommer bilder på det jag klickade hem idag (alla är lånade från H&Ms hemsida). Detta kalaset landade på 350 kronor. Vad tycks?

1 2 3 4 5
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


1 × tre =