Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Brrrrh

Det har varit en frusen Hanna på kontoret idag, så jag virade en fleecefilt runt mig och drack lite te. Kändes nästan som att sitta hemma i soffan.

Nu har jag slutat för dagen och sitter och väntar på bussen. Jag och min man tar samma buss och hämtar lilla loppan tillsammans innan det är dags att gå hem och göra oss i ordning inför kvällens julfirande.

På vägen till bussen hämtade jag ut paketet från Royal Design innehållande vår nya pläd. Tjohooooo! Imorgon ska den upp på väggen!

image

image

image

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− två = 1