Add Comment Register

Slice of life

tisdag 6 januari 2015 kl 13:54

Godmorgon! Morgon och morgon. Men hej på er iallafall. Hoppas att allt är bra. Här är det bara fint. Har spenderat förmiddagen ute med familjen. Inledde på lekplatsen, fortsatte med fruktstund hos mamma och Jan och avslutade med en stunds skitsnack med grannarna medan barnen busade runt.

Lunchen ligger magen, Agnes sover och jag och Emil har äntligen fått upp pläden på väggen. Blev precis sådär snyggt som jag föreställt mig. En riktig färgklick som lyfter rummet.

Vad tycks?

image

/Mamma till Agnes ♡

2 kommentarerKommentera »

  1. Mamma till Agnes och Vera

    Jag har sytt på små metallringar på baksidan av pläden som jag sedan krokat på spikarna. /Hanna

  2. Sofie

    Hej hur har du satt upp pläden på väggen ? Mvh Sofie

Skriv ett svar


nio − = 1