Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

”Fredag”

Godmorgon fredag! Ja, ni hörde rätt. Jag och Agnes håller fredag idag. Imorgon är vi lediga, men inte tillsammans. Jag skall vara hemma och förbereda inför helgen då det vankas kalas både lördag och söndag för ingen mindre än mig själv. Agnes skall vara hos sin farmor, farfar och Tage. Vi lämnar henne där redan ikväll så att hon sover där och efter det skall vi handla all mat inför middagen på lördag och brunch på söndag. Skall bli skönt att kunna lägga all min tid imorgon på att städa och laga mat. Det är nämligen inte helt enkelt när man har en 1,5 åring runt springandes. Då har hon det bättre med farmor, faster och sina kusiner som hon skulle få busa med imorgon.

Nu sitter jag på bussen på väg mot jobb. Önskar er en trevlig dag! Kram

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


nio × = 81