Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Ingen vanlig dag

Idag är det verkligen ingen vanlig dag. Idag är det nämligen dessa två snyggingarnas födelsedag. Jag är väldigt glad och tacksam över att få ha er i mitt liv. All kärlek ♡

image

/Mamma till Agnes ♡

2 reaktioner på ”Ingen vanlig dag

  1. Jag är tacksam för att du finns i mitt liv!
    Synd att vi inte är hemma i helgen så att vi kan fira dig… Får helt enkelt ta igen det en annan dag!
    Karm
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


− 1 = sex