Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Vanemänniska

Snacka om att man är vanemänniska. Jag är så van vid att ha min lilla älskling hos mig hela tiden, så igårkväll när vi skulle gå och lägga oss så kändes det väldigt konstigt att hennes rum var tomt och att jag inte skulle gå in och titta till och stoppa om henne. Likaså att bara kunna sova nu på morgonen utan att fundera på om loppsi är vaken. Konstigt men välbehövligt.

Nu är jag vaken efter en god natts sömn med många timmar i bagaget. Dags att hoppa upp och starta dagen. Det skall städas och lagas mat. Härligt!

Kram på er. Ha en skön fredag.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


5 × = tjugo