Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

Viktfredag

Fredag idag och dags för invägning. Vågen stod på 78,3 kg vilket innebär en minskning med 1 kg sedan förra veckan. Känns riktigt bra.

Har haft en bra vecka rent matmässigt. Matkassen underlättar extremt mycket. Skönt att kunna äta utan att direkt tänka. Dock försöker jag hela tiden motivera mig själv att ta bra beslut. Igår var det födelsedagsfika för Ann på jobb och det fanns både wienerbröd, kanelbullar och annat gott. Men jag tog ett päron och en apelsin istället. Skönt i efterhand, svårt just då.

Denna helgen vet jag redan nu kommer att bli sådär rent matmässigt. Så blir det ibland och det är helt okej. Det viktigaste för mig är bara att hitta fokus igen och komma ihåg varför jag vill göra detta. Det är för min skull!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


+ 7 = tolv