Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Add Comment Register

Hemåt

Så satt vi i bilen på väg hem igen. Dessa två dagar har sprungit iväg och vi har haft det väldigt trevligt! Maten har  varit fantastisk! Det var väldigt länge sedan jag åt så god och välkomponerad meny. Allt var så sanslöst gott! Dock känns det som att vi har ätit, ätit och ätit. Men det blir väl så när man är iväg såhär. Inte varje dag man äter tvårätters lunch.

När det gäller planering så gick allt som det skulle och de flesta verkade nöjda och glada. Känns såklart väldigt skönt för mig med tanke på att det är det största som jag planerat änsålänge.

Nu – ett par timmars bilresa. Jag hoppas på att få träffa båda mina älsklingar när jag kommer hem, men risken är överhängande att min lilla älskling sover.

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem − 4 =