Välkomna hit! Hanna heter jag, är 29 år gammal, gift med mitt livs kärlek Emil och tillsammans har vi våra döttrar Agnes, född i april 2013 och Vera född i februari 2016. I denna blogg får ni hänga med i vår vardag, läsa tankar om mammalivet, vår husrenovering och mina kreativa projekt. Häng med!

Annons
Add Comment Register

En sådan

Idag är en sådan dag då jag vill krypa ner under täcket och bara vara. Inga måsten och bara få vara ensam. Istället måste vi städa eftersom att vi skall värdera huset imorgon. Som grädde på moset är Agnes dessutom på testhumör deluxe! Som ni hör, ingen bra kombination över huvud taget. Innan fick hon ett vredesutbrott utan dess like och skrek i närmare en halvtimme. Alltså helt hysteriskt. Hulkade, kastade sig och var fullkomligt bananas. Anledningen?! Att hon behövde borsta tänderna. Jodåsåatte!

Nu sover hon och jag skall dra täcket över mig en stund och glömma alla måsten. Hoppas på att vakna piggare och gladare, redo att ta mig an huset. Adjö på en stund!

/Mamma till Agnes ♡
Kommentera

E-postadressen publiceras inte.


fem − 2 =